İZMİR / BAYRAKLI - Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi

Haz

Proje öğrencileri eTwinning gününü kutlamak için pano düzenlemesi yaptı. Okul içinde pano sayesinde bu kutlu güne dikkat çekerek projemizin yaygınlaştırılmasını sağladılar.

Haz

Proje ortakları süreç ve yapılması planlanan etkinlikler için bir araya geldi. Yapılan çalışmalar değerlendirilirken iş birliği içinde görev dağılımı yapıldı.

Haz

Bu seneki ETWİNNG PROJEMİZ OLAN “Deutsch auf Schritt und Tritt” isimli almanca projemizin logo seçimi için yapıldı. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Haz

Bu yıl eTwinning projeleri kapsamında avrupa ortaklı bir proje olan "Deutsch auf Schritt und Tritt" 'e ortak olmanın heyecanıyla 10.sınıftan oluşan grubumuz çalışmalara başlamıştır. 10.sınıf Almanca dersi müfredatıyla uyulu yürütlmesi planlanan proje Haziran ayında sonlanması planlanmaktadır.

Haz

OKULUMUZUN TANITIM SAYFASI BİZİ TANIYIN ...

İspanya Hareketliliğinin yaygınlaştırma çalışmaları

May

Projemizin ikinci hareketliliği olan İspanya ziyaretimizi tamamladık.

May

Okulumuzun İspanya hareketliliğinden önce hazırladığı proje yaygınlaştırma gereçleri

May

Projemiz kapsamındaki "Ağabey-Abla/Kardeş Çalışması" Anasınıfı ve Lise öğrencileri tarafından uygulandı.

May

Türkiye tarafından hazırlanan gösteriler online öğrenci seminerinde paylaşıldı. Tüm ortaklarımızın öğrenci katılımıyla güzel bir çalışma gerçekleşti.

May

Özel Eğitim öğrencilerini ziyaret.

May

Deprem sonrası proje ortaklarımızın geçmiş olsun dilekleri.

May

İspanya ortağımız tarafından düzenlenen öğrenci konferansı tüm ortakların katılımıyla yapıldı.

May

Yeni yıl kartlarının hazırlığı yapıldı ve tüm öğrencilerimiz yeniyıl dileklerini canva uygulaması üzerinden birbirleriyle paylaştılar.

May

Portekiz hareketliliğinden sonra yapılan yaygınlaştırma ve bilgilendirme çalışmaları.