İZMİR / BAYRAKLI - Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi

Ara

Kızlarda Kros Gençler İzmir İl Koşusunda Öğrencilerimiz Kız ve erkeklerde İl 4.leri  olmuştur

Ara

Basketbol takımımız ilk grup maçında Bornova kolejini 40-21 yendi.Takımımızı kutluyoruz

Ara

Projemizin sonlarına yaklaşırken Aralık ayında yine proje ekibi öğrencilerimiz çok farklı etkinliklerle yaratıcı çalışmalara imza attılar. Disiplinler arası çalışmalara gönderme yapmak için tarih dersiyle ilgili infografi hazırladılar. Almanca ve İngilizce ortak kazanımı olan meyveler sözlüğünü sesli olarak web 2.0 aracı olan "bookcreator"da oluşturdular. Yine İngilizce kazanım pekiştirmek amaçlı yine farklı bir web 2.0 aracı olan "socrative"de simple present ve present continuous tense sorularıyla quiz oluşturdular. Ayrıca yılbaşı sürprizi hazırlayarak proje ortağı diğer okul öğrencileriyle karşılıklı iletişim kurmayı başardılar.

Ara

Yeni Atatürk büstümüz için katkılarından dolayı  İzmir Ticaret Odasına çok teşekkür ederiz.

Ara

Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi olarak e-safety label projesi kapsamında Bronz etiketimizi aldık.

Ara

30 Kasım Bilgisayar Güvenliği günü için "Digibox" eTwinning Proje grubu öğrencilerinden Sıla A. günün anlam ve önemini belirten afiş hazırlamıştır. Öğrencimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz .

Ara

Okulumuzda veli toplantımızı yoğun katılımla gerçekleştirdik. Verimli geçen toplantımızın öğrencilerimiz için faydalı olmasını temenni ediyoruz.

Kas

"Digibox" ekibi Kasım ayı çalışmalarında Kahoot, Learninngapp, Quizziz gibi çeşitli digital platformlarda ders müfredatlarına uygun kazanım içerikli oyun hazırladılar. Hazırlarken hem öğrendiler hem de eğlendiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günününde başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla andık. Emekli beden eğitimi öğretmenimiz Neriman AKBAŞ'ın katılımıyla Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi olarak çok mutlu olduk ve tüm öğretmenlerimizin gününü coşkuyla kutladık.

Kas

Okul takımımız il bazında liseler arası futbol müsabakalarında Hayrettin Duran Anadolu Lisesini 5-1 yenerek ilk galibiyetini aldı. Takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

İzmir Milli Eğitim Arge'nin planladığı eTwinning toplantısına okulumuzdan katılım sağlanmıştır.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımızı Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi olarak coşkuyla kutladık.